Beweegprogramma's

Beweegprogramma, voor wie?

De trainingen zijn vooral geschikt voor mensen die lichamelijke klachten hebben of hebben gehad en hun lichamelijke belastbaarheid willen vergroten. Hierdoor zal de kans op herhaling van de klacht afnemen. Ook richt het zich op mensen die graag aan lichaamsbeweging willen doen en daarbij deskundige begeleiding als een vereiste beschouwen.

Beweegprogramma´s in groepsverband

Indien u kiest voor training in groepsverband zal de training per keer een uur in beslag nemen. Er wordt getraind in vaste groepen, op vaste tijden. U kunt kiezen voor één of meerdere trainingen per week. De trainingen worden afgestemd op uw individuele wensen en mogelijkheden. De training staat onder leiding van een fysiotherapeut

Intake

Om een goed op maat gesneden trainingsprogramma te kunnen bieden, is voorafgaand aan de training (groeps- of individueel) een intake noodzakelijk. Tijdens de intake wordt u uitgebreid onderzocht en getest. Hierna wordt een specifiek op uw mogelijkheden en wensen afgestemd programma voor u samengesteld. Uw trainingsprogramma wordt opgeslagen in de computer zodat de training nauwkeurig kan worden gevolgd en indien nodig kan worden bijgesteld.

Trainingsapparatuur

Er wordt getraind op moderne gebruiksvriendelijke apparatuur. Deze wordt aangestuurd door een chipkaart waarin uw persoonlijke programma is opgeslagen. De chipkaart krijgt u aan het begin van de training uitgereikt en levert u aan het eind van de training weer in.

Begeleiding

Tijdens de trainingsuren is een fysiotherapeut aanwezig die er op toe ziet dat de training correct wordt uitgevoerd. Ook kan de fysiotherapeut in overleg met u de training aanpassen. Verder is hij of zij uiteraard een aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent de training.

Doelgroepen

De Beweegprogramma´s in groepsverband zijn toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn er speciale programma´s voor “doelgroepen”:

Copyright © 2015 Actief Fysiotherapie | info@actieffysiotherapie.nl | 010-4187644 | Webdesign Nieuw Ontwerp | Disclaimer | Sitemap | Medewerker login