Vacature Sportfysiotherapeut

Wij zijn per 1 december op zoek naar een sportieve, enthousiaste (Master) Sportfysiotherapeut (io) die ons ambitieuze team kan aanvullen en versterken voor 30-36 uur per week. Ook Fysiotherapeuten die voornemens zijn de Master Sportfysiotherapie te volgen worden uitgenodigd te reageren.

Wij vragen: een enthousiaste, flexibele teamplayer met ondernemend vermogen, die het leuk vindt om te acquireren en innoveren. Iemand die bereid is te participeren in relevante netwerken, op hoog kwaliteitsniveau kan werken en ervaring heeft binnen sportrevalidatie. We zoeken iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast is kennis van Fysioroadmap een pré.

Wij bieden: Een goed geoutilleerde, innovatieve praktijk met voldoende oefenmogelijkheden (oefenzaal/fitness/sportveld/sporthal) gevestigd op verschillende locaties  in Rotterdam (Hillegersberg / Schiebroek) oa in twee moderne gezondheidscentra.

Wij hebben een enthousiast en divers team van 19 fysiotherapeuten. Wij bieden een afwisselende baan met een marktconform salaris.

Bij interesse graag je CV en motivatie mailen naar: carlijnveltman@actieffysiotherapie.nl